Film

Med Politikens Filmjournal i Zoo

1951, 7 min., Speak

1) Forår i Zoologisk Have i København: Lille Preben og Nina er i Zoo for at se forårets mange nye dyrebørn. De kigger på løveunger, en bisonkalv, isbjørneunger og en hvalrosunge.
2) Ny bjørnegrotte i Zoo: Den nye bjørnegrotte bliver indviet, og direktør Reventlow fodrer de store brune alaskabjørne. En af de kommende beboere er alaskabjørneungen Ursula, der opfostres i et privat hjem indtil hun er 3-4 måneder gammel. Desuden optagelser af Ursula på 7 måneder, der leger med en anden bjørn og to dyrepassere i Zoo.
3) Forår i Zoo: Løveungerne slapper af. Kænguruungen stikker nysgerrigt hovedet ud af sin mors pung. Træskonæb-storken bukker for dyrepasseren. Strudsen tager en rask løbetur. Påfuglen viser al sin pragt. Den nye afdeling i Søndermarken er åbnet og kan præsentere de meget sjældne Pére Davids hjorte fra Kina.
4) Sommer i Zoo: Både mennesker og dyr døjer i sommervarmen. En elefant får brusebad. Alaskabjørnen Ursula tager bad i bjørnegrotten. Isbjørnene får fisk indfrosset i store isklumper.

Læs mere

Kommentarer

Der er ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.

CAPTCHA Dette spørgsmål er for at teste om du er et menneske og for at undgå spam.

Tilføj kommentar

Din kommentar skal godkendes, før den vises på siden
Har du et teknisk problem? Se Spørgsmål og svar.
Ønsker du at købe en kopi af filmen eller klippet? Kontakt filmarkivet@dfi.dk